Faaliyetler

...

47. TEMÖB

47. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrenci Buluşmaları (TEMÖB)

47. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrenci Buluşmaları (TEMÖB) etkinliği 6-9 Şubat 2019’da Çukurova Üniversitesinde gerçekleştirilecektir. Seçkin şirketlerin üst düzey yöneticilerinin tecrübelerinden faydalanılan, vaka analizi yarışmalarının düzenlendiği, öğrencilere staj imkanı ve mezunlara iş imkanının sağlandığı, sürpriz aktivitelerin yer aldığı, ödüllerin ve eğlencelerin bulunduğu 47. TEMÖB hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin ÇÜEMÖT Yönetim Kurulu Başkanı Halil Keçeli irtibata geçmesi gerekmektedir. Ayrıca ÇÜEMÖT Proje yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı ve TEMÖB Temsilcisi Buse Şaşmazoğlu' ndan da etkinlik hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

6-9 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 47. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrenci Buluşmaları (TEMÖB) etkinliğine ait fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.