Faaliyetler

Öğrenci topluluğumuz “ERP Öğrenmeden Mezun Olmayın!” eğitimi organize etti.

17.10.2017

Bölümümüz öğrenci topluluğu EMÖT’ün ev sahipliği yaptığı “ERP Öğrenmeden Mezun Olmayın!” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Endüstri Mühendisliği Platformu tarafından daha önce yedi üniversitede gerçekleştirilen “ERP Öğrenmeden Mezun Olmayın” etkinliklerinin sekizincisi Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu EMÖT organizasyonuyla Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Endüstri Mühendisliği kariyer olanakları arasında ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) konusunda hizmet veren ve yazılım üreten firmalar çokça yer bulmaktadır. Sektörde, ERP alanında yetişmiş mühendis ihtiyacı bulunurken, öğrenciler ise bu alanda çok fazla bilgi sahibi olamamaktadır. Bu ihtiyacın giderilmesi için EMÖT, Endüstri Mühendisliğim Platformu ve Login Yazılım çözüm ortaklığı ile bilgi paylaşımında bulunuldu.

EnERP’ de  Login ERP yazılımının kullanımı, modüllerini öğrenme (demo ve workshop) konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verildi.