Akademik Tez Programı İşbirliği Duyurusu

LİSANS ve YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

T.C. Savunma Sanayi Başkanlığı uhdesinde akademi, kullanıcılar ve firmalar arasındaki iş birliğinin geliştirilerek yerli ekosistemin güçlendirilmesi ve yapay zeka alanında üstünlük sağlayacak yeteneklerin savunma sanayiine kazandırılması amacıyla "Savunma Sanayii Yapay Zeka Yetenek Kümelenmesi (SAYZEK)" kurulmuştur.

Bahse konu kümelenme kapsamında Yapay Zeka Akademik Tez Programı (ATP) oluşturulmuştur. Yapay Zeka Akademik Tez Programı'na üniversitelerin Mühendislik,Yapay Zeka Akademik Tez Programı'na Teknoloji, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Bilişim, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerine bağlı bölümler ve Matematik, Fizik ve İstatistik bölümlerinin Lisans programlarının 4. sınıfında öğrenim gören öğrenciler ile ilgili bölümlerin tezli yüksek lisans programlarına kayıtlı öğrenciler başvurabilecektir.

Konu ile ilgili bitirme projesi ve yüksek lisans tez konuları için tıklayınız.

Daha detaylı bilgi edinmek ve başvuru için tıklayınız.