Faaliyetler

...

Bölümümüz Öğrencilerine İş Güvenliği Ekipmanları Eğitimi

Altek Endüstriyel Yapı Market, iş güvenliğinin gereklerine dikkat çekmek için 21 Kasım 2014 saat 13:00’da Bölümümüz öğrencilerine profesyonel bir ekiple İş Güvenliği ve İş Sağlığı eğitimi verdi. Eğitmen olarak seçilen profesyoneller arasında A Sınıfı İş güvenliği Uzmanı Sn. İbrahim Işık,  Dünya markası Uvex’in Marmara Bölge Sorumlusu Sn. Gülşen Çıkay ve Altek Endüstriyel Yapı Market İş Güvenliği Sorumlusu Sn. Güneş Yanar yer aldı.

Geleceğin mühendislerine verilen bu eğitimde deneyimli eğitmenler, öğrencilere öncelikle iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, şirketlerde uyulması gereken iş güvenliği kuralları, alınması gereken önlemler ve risk analizleri konularında bilgiler verilmiştir. Bu bilgilendirme ile birlikte öğrencilerin aldıkları teorik bilgilerin akılda kalıcılığını arttırmak için İş Sağlığı ve Güvenliği Ekipmanlarının uygulamalı olarak tanıtılması ve kullanımları hakkında da canlandırmalar ve uygulamalar yapılmıştır. Eğitim programı bu ürünlerin sergilenmesi ve çeşitliliği konusunda Türkiye’nin ilklerinden olan 10.500 metrekarelik mağazanın gezilmesiyle tamamlanmıştır.

Altek Endüstriyel Yapı Market Genel Müdürü Sn. Ömer Tekdemir'e ve tüm Altek çalışanlarına bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.