Milli Teknoloji Akademisi Sektör Kampüste Programından Ders Duyurusu

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Milli Teknoloji Akademisi, Sektör Kampüste programı ile sektör çalışanları ve öğrencileri biraraya getirerek öğrencilerin sektör çalışanlarından en güncel bilgileri öğrendiği üniversite sanayi işbirliği programıdır. Bu dönem MTH kodu ile uzaktan senkron olarak bölümümüzde de verilecek olan bu dersler, çalışma alanları doğrultusunda güncel bilgilerle donatılmış insan kaynağı yetiştirme amacı taşımaktadır. Program sayesinde öncü firmalarla birebir iletişimde olan öğrenciler için staj ve kariyer olanaklarına ulaşım kolaylığı sağlanması hedeflenmiştir.

Bu sene Milli Teknoloji Akademisi aracılığı ile bölümümüzden alınabilecek alan seçmeli derslerimiz aşağıdadır.

. Deneysel Tasarım: Ford Otosan şirketi aracılığı ile verilecektir. (5. Yarıyıl)

. ERP Sistem:TURKCELL aracılığı ile verilecektir. (7. Yarıyıl)

. Yalın Üretim Teknikleri ve Uygulamaları: Orta Doğu Tekstil firması aracılığı ile verilecektir. (7. Yarıyıl)