ÜNİLİG Duyurusu

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

2022-2023 Yılı Ünilig (Çukurova Üniversitesi Spor Ligi) müsabakalarının Bahar Yarıyılında Futbol, Basketbol, Voleybol, Masatenisi ve Tenis branşlarında yapılması planlanmaktadır.

Ünilig Müsabakalarına katılacak Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının Spor Birliği başkanının ve takımları organize edecek bir öğrencinin adı soyadı ve telefon numarasının 25 Kasım 2022 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilmesi gerekmektedir.

Müsabakalara katılmak isteyen takımların Fakültelerinden Dekanlık onaylı olarak katılmak istedikleri branşı belirtmeleri ve listede mutlaka branş sorumlusu Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi, Fakülte veya Yüksekokul Çalışanı ve takımdan sorumlu öğrenci cep telefonunu bildirmeleri gerekmektedir.

Her fakülte veya yüksekokul en fazla 2 takım (A), (B) olarak müsabakalara katılabilir. Takım sporlarında bireysel başvurular kabul edilmeyecektir.

lig.cu.edu.tr sayfasından duyurular, sonuçlar, kura çekimleri ve maç programları takip edilebilir.

İlk başvuruda katılınacak branşlar ve sorumluların yazılması ve onaylatılması gerekmektedir. Takım listeleri onaylı olarak fikstür çekildikten sonra alınacaktır.

Fakülte ve Yüksekokul Takımlarında oynayacak öğrencilerin o Fakülte veya Yüksekokulun öğrencisi olması gerekmektedir. Farklı Fakülte veya Yüksekokuldan öğrenciler aynı takımda oynayamazlar.

Başvurular Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü'ne resmi olarak yapılmak zorundadır.

Branşlar ile ilgili teknik detaylar ve kurallar lig.cu.edu.tr sayfasından yayınlanacaktır.