Çukurova Üniversitesi | Mühendislik Mimarlık Fakültesi | Aday Öğrenci | Yerleşke Haritası | Web Posta
Ana Sayfa | English

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
Dış İlişkiler | Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi

Bölümümüz Eğitim-Öğretim Personel Öğrenci Linkler İletişim

Başlangıç ve Bitiş Tarihi
08.10.2018- 08.10.2018
Başlangıç ve Bitiş Saati
Yer / Adres :

Web Adresi :

E-posta Adresi :

İlgili Kişi :

>  Site Haritası
1. Sınıf öğrencilerimizin dikkatine (İngilizce Muafiyet Sınavı Hakkında)
2018-2019 eğitim-öğretim yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) dersi muafiyet sınavı 8 EKİM 2018 tarihinde 12.00-13.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Rektörlüğümüz 20/10/1998 tarih ve 623 sayılı yazısına göre bu sınava girmeye hak kazanan öğrenciler aşağıdaki şekilde belirtilmiştir.
  1. Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler,
  2. Üniversiteye kayıt olduğu yıl öğrenime başlamayıp kaydını donduran öğrenciler,
  3. Üniversiteye kayıt yaptırdığı yıl YADYO Hazırlık eğitimine devam eden ancak hazırlık muafiyet sınavında başarısız olup ertesi yıl 1.sınıfta Türkçe eğitimine başlayan öğrenciler

Sınava katılacak öğrencilerimiz, sınav yeri ile ilgili olarak bölüm duyuru panolarını takip edebilir.

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü
 Ziyaretçi sayısı: 88