Çukurova Üniversitesi | Mühendislik Mimarlık Fakültesi | Aday Öğrenci | Yerleşke Haritası | Web Posta
Ana Sayfa | English

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
Dış İlişkiler | Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi

Bölümümüz Eğitim-Öğretim Personel Öğrenci Linkler İletişim

Başlangıç ve Bitiş Tarihi
20.12.2013- 20.12.2013
Başlangıç ve Bitiş Saati
Yer / Adres :

Web Adresi :

E-posta Adresi :

İlgili Kişi :

>  Site Haritası
II. Vaka Analizi Yarışması
VAKA ANALİZİ YARIŞMASI

Çukurova Üniversitei Akif Kansu Salonu'nda yapılan "II. Vaka Analizi Yarışması" iki etapta gerçekleşti. YArışmanın birinci etabı Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Oya H. Yüreğir tarafından "Vaka Analizi Eğitimi" verilmesiyle tamamlandı. Eğitimin hemen ardından yapılan ön elemede de yarışmacı gruplar belirlendi.

İkinci etapta ise ön elemeyi geçen gruplar Expel İlaç Sa. Mak. Tic. Ltd. şirketinden alınan vakaya çözüm aradı. Vaka üzerinde çalışmalarını gerçekletiren yarışmacı gruplar kendilerine verilen sürenin sonunda da, "Prof. Dr. Rızvan Erol, Prof. Dr. Serap Çabuk, Doç. Dr. Oya H. Yüreğir ve Sunar Mısır Fabrika müdürü Murat Değirmen" den oluşan jüriye sunumlarını gerçekleştirdi.

II. Vaka Analizi'ne ait resimler şöyledir;

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü